Hjem |

SUATEC GmbH -
Jeres partner til komplet anlægsautomatisering

Anlægsautomatisering er vores metier. Med os som partner kører det fint for jer. Vores styringsteknik optimerer jeres produktion og dermed virksomhedens rentabilitet. Gå fremtiden i møde med os – det er en god vej for jer!

Automatisering - vores styrke

Vi tilbyder innovative løsninger inden for styringsteknik, både hvad angår bygning af kontaktskabe og automatisering af anlæg.

Elektroarbejde - vores speciale

Vi planlægger og projekterer jeres anlæg i overensstemmelse med de nyeste standarder. Inden for området elektroarbejde er vi specialister. Vi yder support i forbindelse med den senere integration af delanlægget i en kompleks anlægsstruktur – både i forbindelse med styringsteknikken og opbygningen af datakommunikationen.

Service - kommer først hos os.

Hos os er du altid i gode hænder. Uanset om det drejer sig om teknisk afklaring, forslag til ændringer eller ibrugtagning af jeres anlæg – service kommer først hos os. Vi er der for jer, så jeres virksomhed kører sikkert.

Kernekompetence- vores speciale

  • Bryggeri og mejeriteknik
  • Fyrings- og sikkerhedsteknik
  • Industriautomatisering
  • Vedligeholdelse og service

Tilfredse kunder – vores mål

Kunderådgivning er et af vores vigtigste mål. Kun, hvis I er tilfredse, er vi det også. Det er grundlaget for et langvarigt samarbejde